#

Praktijkruimtes

De praktijkruimtes waar onze cursussen worden gegeven zijn voorzien van alle materialen benodigd voor de cursus. De verschillende praktijkruimtes zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken, namelijk van theorie tot praktijk. Je kunt je vaardigheden oefenen en toetsen onder leiding van praktijkdocenten. 

 
Onze praktijkruimtes zijn voorzien van een oefenpop, rolstoelen, looprekjes, rollatoren, draaischijven, glijmatjes, etc.. Genoeg materiaal om mee te oefenen.
 
Door middel van al het aanwezige materiaal kunnen verpleegkundige vaardigheden op een zo realistisch mogelijke manier worden geoefend. Denk hierbij aan het katheteriseren (man/vrouw), injecteren, verbinden, wondverzorging, inbrengen van een sonde en nog vele andere handelingen.
 
ADL trainingen kunnen op elkaar en op de pop geoefend worden.

Tevens worden de cursussen op diverse locaties gegeven, dit wordt voor aanvang van de cursus bekend gemaakt. Voor de gegevens van de verschillende locaties kijkt u hieronder.

Hieronder wat impressies van onze praktijkruimte in Laren.

 

Locaties

Wij hebben diverse locaties tot onze beschikking. Het is afhankelijk met hoeveel cursisten wij zijn welke locatie er gebruikt gaat worden. U krijgt ruim van te voren te horen waar de cursus gegeven gaat worden.

Heeft u zich b.v. ingeschreven in Laren dan wordt het ook in Laren gegeven. Alleen de locatie is dan nog onduidelijk. U wordt hier tijdig van op de hoogte gesteld.

Laren
Care Cursus Centrum
Nieuweweg 28
1251 LJ Laren NH
Locatie op google maps
 
Vivium, de Stichtse Hof
Naarderstraat 81
1251 BG Laren
Locatie op google maps