#

Algemeen

Welkom op onze site!
 


Aangezien er een steeds groter beroep gedaan wordt op de thuiszorg en zijn zorgverleners, is het van groot belang dat bijgeschoold blijft, zodat u niet alleen bevoegd bent maar ook bekwaam voor de gediplomeerde onder ons.
Care Cursus Centrum biedt bijscholingen en cursussen in de zorg aan voor zorgverleners. 

Als ZZP'er bent u zelf verantwoordelijk voor het op peil houden van uw beroepskennis, de vaardigheden hieromtrent en het kunnen aantonen hiervan.
 De cursussen en bijscholingen die wij organiseren zijn toegankelijk voor iedereen vanuit het zorgveld.

Voor de ongediplomeerde zorgverlener onder ons is het belangrijk om zoveel mogelijk kennis te vergaren zodat u uw werkzaamheden zo goed mogelijk kan uitvoeren. Steeds meer ongediplomeerden en helpenden dreigen hun baan te verliezen, omdat het takenpakket niet toereikend is. 

U kunt er ook voor kiezen een cursus medicatie, bijscholing verouderingsprocessen, cursus tilliften, of een cursus Reanimatie te doen. Hieronder kunt u meer informatie opvragen over deze trainingen. Of kunt u eens bij het gehele aanbod voor niveau 1 en 2.

Inhoudelijk


Het trainingsprogramma wordt regelmatig aangevuld en bijgewerkt via de website. Wilt u persoonlijk advies of heeft u vragen over een training, dan kunt u mailen naar info@carecursuscentrum.nl of op dinsdagen telefonisch contact opnemen via 035-6937077.

 
Kosten

De trainingen worden speciaal voor u opgezet en aangeboden tegen een redelijke prijs. De kosten zijn voor u meestal fiscaal aftrekbaar als beroepskosten. Per training staat de prijs vermeld en wat u hiervoor mag verwachten. De trainers zijn specialisten in hun vakgebied (veelal docent verpleegkunde) en zijn bevoegd tot het geven van trainingen. De trainingen worden op verschillende locaties gegeven, afhankelijk van het lesmateriaal wat nodig is voor de training. De groepen zijn over het algemeen klein en aangepast aan het programma.