#

Care Cursus Centrum, cursussen voor hulpverleners in de zorg.

Care Cursus Centrum (CCC), biedt de alerte zorgverlener trainingen en cursussen aan in de zorg om bevoegd en/of bekwaam te blijven en te worden!

Care Cursus Centrum is een specialist in het organiseren van trainingen en cursussen  voor alle niveaus van zorgverleners die  werkzaam zijn in de thuiszorg, verpleeghuizen en ziekenhuizen.

De overheid gaat steeds meer toezicht houden op de bevoegd en bekwaamheid van de zorgverlener. Wij motiveren de zorgverleners tot het volgen van trainingen en cursussen om bevoegd en bekwaam te blijven.

Voor de niveaus 4 en 5 geldt dat als u BIG geregistreerd wilt blijven, u moet  kunnen aantonen dat u dat inderdaad bent. Als u ingeschreven staat bij het kwaliteitsregister van de V&VN dan heeft u per 5 jaar 180 accreditatiepunten nodig wilt u geregistreed blijven.

CCC geeft cursussen met accreditatiepunten die wij voor u opvoeren in uw kwaliteitsregister. Bij iedere training staan de accreditatiepunten vermeldt.

De technieken, medicatie en werkmethodes veranderen continu en als zorgverlener moet je de meest up-to-date vaardigheden onder de knie hebben en bekend zijn met de nieuwste ontwikkelingen in de zorg.

Wij trainen in kleine groepjes met max 14 cursisten. Afhankelijk van de soort cursus. Dit biedt  ons de ruimte om iedereen persoonlijke aandacht te geven wat belangrijk is in geval dat de cursist  moeite heeft  met een onderdeel van de training/ cursus.

Wij zijn aangesloten bij de V&VN en CRKBO geregistreerd en ISO 9001:2008 gecertificeerd ( mei 2018).

Wat inhoud dat wij geaccrediteerde trainingen en cursussen geven (V&VN) en BTW (CRKBO) zijn vrijgesteld. Dus wij kunnen de cursussen goedkoper aanbieden (-21%). En ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan alle eisen (ISO 9001:2008)

CCC heeft een breed aanbod van trainingen en cursussen afgesteld op uw niveau. Kijk hiervoor op ons het trainingsoverzicht.